• Home
Ellen Koppes Ellen Koppes
Ellen Koppes
Postbus 140
1700 AC Heerhugowaard

Telefoonnummer:
085-8769869

Mail:
Bereikbaarheid:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 15.30 uur.


Korte achtergrondschets

Ik ben 15 jaar in een aantal functies werkzaam geweest bij ABN AMRO waaronder accountmanager meer bemiddelde relaties. In deze functie had ik cliënten waarvoor ik op verzoek allerlei bankzaken regelde; van betalen/sparen tot hypotheken en beleggen. Naast mijn werkzaamheden bij ABN AMRO heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van budgetcoaching, algemene coaching en psychologie.
Dit alles komt samen in mijn werk als bewindvoerder. Ik vind mijn werk als bewindvoerder ontzettend boeiend en leuk. Met name het persoonlijke contact wat ik heb met mijn cliënten. Je krijgt een wederzijdse vertrouwensband omdat je samen bezig bent met een betere financiële toekomst voor de cliënt. Maar ook mijn kennis op het gebied van geldzaken, psychologie (hoe kunnen mensen met een bepaald ziektebeeld reageren en hoe daar mee om te gaan) en coaching komt van pas in dit werk.

Inmiddels ben ik 8 jaar bewindvoerder. De eerste 6 jaar via Rapport en sinds januari 2017 samen met mijn collega’s van Optima bewindvoering. In deze periode heb ik cliënten via GGZ, Leger des Heils, ActieZorg, Esdege Reigersdaal, DNO onder bewind en inkomensbeheer gekregen maar ook familieleden van cliënten. En dat laatste is een compliment want dat geeft de vertrouwensband goed weer. Denkt u dat ik u kan helpen, belt of mailt u mij dan gerust.