• Home
Hans Peter Spaargaren Hans Peter Spaargaren
Hans Peter Spaargaren
Postbus 149
2150 AC Nieuw Vennep

Telefoonnummer:
0252-702331

Mail:
Bereikbaarheid:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur


Ik heb geen spreekuur. U kunt mij van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereiken. Mocht ik niet op kantoor aanwezig zijn of in gesprek zijn, spreek dan mijn voicemail in. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

U kunt bij mij terecht voor bewindvoering en curatele en streef naar persoonlijk contact. Beide diensten zijn gericht op ondersteuning bij het beheer van de financiën van mensen die daar zelf niet of slecht toe in staat zijn. Bij Curatele komt daar ook de verantwoordelijkheid van zijn of haar zorg bij. Welke van de twee vormen voor u of uw client(e) van toepassing is, bepalen we samen, aan de hand van de situatie.

Korte achtergrondschets

Bewindvoering
Hierbij word ik door de kantonrechter aangesteld als bewindvoerder en verantwoordelijk gemaakt voor het beheer van de financiën van de cliënt(e). Jaarlijks leg ik hierover verantwoording af aan de kantonrechter. Als iemand wilsonbekwaam is of vermogend, dan zal altijd gekozen worden voor beschermingsbewind.

Curatele
Hierbij word ik door de kantonrechter aangesteld als curator en verantwoordelijk gemaakt voor het beheer van de financiën van de cliënt(e) en zijn of haar zorg. Jaarlijks leg ik hierover verantwoording af aan de kantonrechter.

De afgelopen jaren ben ik bewindvoerder en curator geweest bij Rapport. Sinds oktober 2017 werkt ik samen met mijn collega’s van Optima bewindvoering.

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare bewindvoerder, curator of mentor? Of wilt u gewoon eens kennis maken? Neemt u dan gerust contact met mij op, via e-mail of telefoon. financiële toekomst voor de cliënt.