• Home
Louise van den Bosch Louise van den Bosch
Louise van den Bosch
Postbus 147
1530 AC Wormer

Telefoonnummer:
06-24618042

Mail:
Telefonische spreekuren:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 11.00.

Korte achtergrondschets

Mijn werkgebied omvat de Zaanstreek en het Waterland ( Purmerend, Edam, Volendam e.o).

Ik heb mij gedurende vele jaren ontwikkeld in alle facetten van de financiële dienstverlening. Voordat ik Beschermingsbewindvoerder werd in 2012 was ik jarenlang werkzaam als gecertificeerd Financieel Planner en aangesloten bij de Federatie van Financieel Planners, de FFP.
Een gecertificeerd Financieel Planner heeft veel kennis van alle onderwerpen die verband houden met geld, zoals: sparen, beleggen, schadeverzekeringen, levensverzekeringen, lenen, hypotheken, pensioenen en zo voort.

Een professioneel Beschermingsbewindvoerder heeft daarbij ook kennis van zaken over schuldsanering. Daarom ben ik van Financiële Planning overgestapt op professioneel Beschermingsbewind. Ik wil mijn kennis en ervaring graag inzetten en behulpzaam zijn bij het oplossen van financiële problemen en het stabiel houden van een financiële situatie. Om zodoende mijn cliënten zorgen uit handen te nemen en te beschermen.

Doordat ik graag met en voor mensen werk haal ik veel voldoening uit mijn werk als Beschermingsbewindvoerder en blijf ik heel gemotiveerd. Ik hoop dat ik deze energie ook aan mijn cliënten kan doorgeven.

Wenst u informatie? Neem dan vooral even contact op!