• Home
Nico Konijn Nico Konijn
Nico Konijn
Postbus 14
1700 AA Heerhugowaard

Telefoonnummer:
06-30284871

Mail:
Bereikbaarheid:
maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur


Ik heb geen spreekuur. U kunt mij de hele dag door bereiken. Op woensdag en in het weekend controleer ik altijd wel een keer of er spoedeisende gebeurtenissen zijn. Mocht ik niet op kantoor aanwezig zijn of in gesprek, spreek dan mijn voicemail in. Ik bel u terug.

Iets over mijzelf

Na 26 jaar in het bedrijfsleven ervaring te hebben opgedaan als boekhouder en later als financieel manager cq hoofd personeelszaken, vond ik het tijd om zelf het heft in eigen handen te nemen en een eigen bedrijfje op te zetten als bewindvoerder.

De combinatie van met mensen omgaan(het sociale vlak) en het financiƫle(omgaan met cijfers) spreekt mij heel erg aan. In 2010 ben ik begonnen en ik heb echt een goede keuze gemaakt en het geeft mij voldoening om de klant te zien verbeteren in hun financiƫle situatie en ze ook, waar mogelijk, zelfredzamer te maken.

Ik oefen het vak daarom ook met veel enthousiasme en plezier uit. Toekomstgericht denken en respect voor de situatie waarin de klant zit, zijn de kernwaardes die ik hanteer. Bij Rapport heb ik veel geleerd van het vak en sinds november 2017 ben ik met 7 andere bewindvoerders doorgegaan onder de naam Optima Bewindvoering.

U kunt mij altijd bellen voor meer informatie over de praktische zaken van dit traject.