• Home
Ruud Denzler Ruud Denzler van Veldhuijsen
Ruud Denzler van Veldhuijsen
Postbus 384
1970 AJ IJmuiden

Telefoonnummer:
06-52214719

Mail:
Bereikbaarheid:
maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur


Ik heb geen spreekuur. U kunt mij van maandag tot en met donderdag van 9.30 tot 17.30 uur bereiken. Mocht ik niet op kantoor aanwezig zijn of in gesprek zijn, spreek dan mijn voicemail in. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

U kunt bij mij terecht voor bewindvoering en ik streef naar persoonlijk contact. Bewindvoering is gericht op ondersteuning bij het beheer van de financiën van mensen die daar zelf niet of slecht toe in staat zijn. Of bewindvoering voor u of uw cliënt(e) van toepassing is, bepalen we samen, aan de hand van de situatie.

Korte achtergrondschets

In 2013 ben ik gestart als bewindvoerder. Sinds september 2018 werk ik samen met mijn collega’s van Optima Bewindvoering. Mijn specialisatie is schuldenbewinden.

In Nederland heeft een groot aantal huishoudens problematische schulden. De schulden nemen toe en openstaande rekeningen kunnen niet meer worden betaald. In mijn praktijk heb ik gemerkt dat deze situatie veel stress geeft.

Het aanvragen van bewindvoering kan een eerste stap zijn om de schuldenproblematiek te tackelen maar is niet in alle gevallen noodzakelijk. Als u telefonisch contact met mij opneemt kan ik u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden die er zijn om uit de schulden te komen.